Kunstlinjen

kunstl.jpg

Skiftende temaer sættes ind i et kunsthistorisk perspektiv og giver inspiration til eget arbejde med tegning, maleri, skulptur mm.

Der undervises i farvelære og forskellige materialer og teknikker både traditionelle og eksperimenterende, såsom akryl, pastel, olie og akvarel. Endvidere arbejdes der med trykteknikker som monotopi og ecoprint samt modellering med ler og tråd.

Her er tid til fordybelse og kunstnerisk udfoldelse i inspirerende samvær med andre.

Forår 2020:

Med udgangspunkt i skovens skattekiste vil vi finde inspiration til at arbejde både klassisk og eksperimenterende med tegning og maleri, herunder collage, frottage og ecoprint.

Alle materialer og teknikker står i spil. Blyant, tusch, kul, pastel,akvarel og akryl både rent, men også i mixed media.

Komposition og farvelære indgår i forløbet.

Du får både trænet øjet i "AT SE" og ideer til, hvordan du kan udvikle dit billede til et mere eksperimenterende og abstrakt udtryk.

Vi skal dog ikke kun SE, men også lade naturen være medspiller i billedskabelsen. Vi følger skoven i sin stringente vinterdragt over forårets poetiske drømmeblik til sommerens overdådige grønne kåbe.

dof