Handyman

Står billedet på gulvet eller drypper vandhanen?


Er du træt af at spørge andre om hjælp, eller vil du bare helst selv, når der skal hænges lamper op, sættes et billede på væggen eller fremtrylles en forlængerledning, så gør dette kursus dig fuldstændig selvhjulpen. Alle kan blive handyman eller handywoman, alle.

At kunne selv er fantastisk og giver tilmed stor frihed og måske endda mod på at komme i gang derhjemme i større stil. Alle kan lære at håndtere værktøj, uanset om det er for at skrue, bore, save, spænde eller male. Hertil arbejder vi også med sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med f.eks. el-arbejde, vvs eller færden på stige.

Den ”teoretiske” del introducerer dig til de helt basale værktøjstyper, men handler også om, hvad man må og ikke må. Vi ser både på håndværktøj og elektriske maskiner til hjemmet. Teorien ser også på en evt. sammensætning af en værktøjskasse.

Den ”praktiske” del omhandler brug af værktøj. Du får mulighed for at prøve det forskellige værktøj af med en række konkrete opgaver, som tilpasses deltagernes ønsker, så du kan gå lige hjem og ordne tingene derhjemme.

Underviser: Jan Korsbek Olsen