Keyboard

Har du lyst, så kan du være med

I dette fag får du klaver/keyboardundervisning lige præcis på det niveau du er på. Selvom vi kan være op til 6-7 stykker på holdet og sidder samlet i rummet, får du individuel undervisning tilpasset dig og din musiksmag.

Dvs. er du helt nybegynder, let øvet eller meget øvet, så kan du være med her. Bare du har lyst og interesse. Der er fuld fokus på, at styrke dine færdigheder og spilleglæden.

 

Selve undervisningen:

Der er forskellige måder at lære at spille klaver/keyboard på.

Nogle vil gerne lære noder til både højre og venstre hånd og spille klassisk klaver, mens andre vil lære at spille Brugsklaver.

Brugsklaver er, at man kun behøver at lære noderne at kende til højre hånd. Venstre hånd spiller også, det vil du også komme til at lære. Nogle har lyst til at spille Kim Larsens melodier eller andre rytmiske sange, mens andre er mere interesseret i at spille Bach og Mozart.

Uanset hvilken måde du vil lære at spille klaver/keyboard på, er læringen om rytmer, om nodeværdier, om g-nøglen og F-nøglen, fingerteknik og gehør en stor del af undervisningen.

 

Bonus info

Selvom målet er at spille klaver/keyboard, er der en ekstra gevinst ved undervisningen. Der sker noget i din hjerne, når du spiller. Den bliver bedre til at koncentrere sig, der bliver bedre passage mellem dine hjernehalvdele og din finmotorik i fingrene vil blive meget bedre.

Kort sagt: hjernegymnastik så det basker.

Underviser: Elene Nielsen